Бижу за коса с рози

Базова цена: 60,00 лв.

 Материали: Полимерна глина "Cernit", посребрена тел , перли и кристали "Сваровски", стъклени синци, панделка за връзване зад тила или на врата.

Описание:

  • Аксесоарът е ръчно изработен по авторски дизайн.  Може да се носи, както със спусната, така и с прибрана коса оформена в прическа, а също така и като колие тип чокър.
  • Аксесоарът се предлага в 3 размера. Базовата цена е за най-късият вариант.
  • Бижуто е част от колекцията ТОП ПРОДУКТИ и се изработва при поръчка. Моля да предвидите до 3 работни дена за изработка и изпращане, след заявяване на поръчката ( можете да следите статуса на поръчката си в личния си профил в магазина).

На снимката се вижда средният размер. Той е подходящ да се носи като венче или колие тип чокър. Най-дългият вариант се ползва предимно за дълги коси, вплитания в плитки и др., а късият вариант е подходящ за кокове и др.

  • Прикачването става с фиби или фуркети, а като венче или чокър - с панделка
  • Нанизът е гъвкав и лек.
  • Цветята са ръчно моделирани от полимерна глина и са с големина 0,8-1 см и 1,3-1,5 см.
  • Аксесоарът е опакован в красива подаръчна кутия и стабилна транспортна опаковка.
Продуктът е успешно добавен в количката
60,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Плащане и доставка
Доставки извън България
Подробно описание

Синтетичната глина е пластичен материал, който се използва за моделиране подобно на естествената глина. Веднъж оформен, продуктът се пече, като след изпичане притежава здравина и известна пластичност. При внимателна и правилна грижа готовият продукт е дълготраен и устойчив.

Плащане и доставка

ПЛАЩАНЕ:

Онлайн магазинът приема плащания чрез банков превод или наложен платеж.

При плащания по банков път, поръчките биват изпращани веднага, след получаване на превода.

Плащанията с наложен платеж, се изплащат към нас чрез пощенски паричен превод (ППП) по банков път.

Във връзка с това трябва да знаете, че не издаваме касов бон за поръчките ви. Документ за своята покупка, може да поискате от куриерската фирма при получаване на своята пратка.

 

ДОСТАВКА:

Доставката се извършва до всяка точка на България с куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди до техен офис или Ваш адрес.
Офисите на Еконт в страната можете да видите ето ТУК, а тези на Спиди - ТУК. Цената на доставката е за сметка на купувача и се изчислява автоматично от магазина.

Точната сума зависи от начина на плащане, който изберете - по банков път или с наложен платеж, както и от стойността на наложения платеж ( тъй като таксата на спедиторските фирми е процент от него).Старая се да обработвам и изпращам поръчките в същия ден, в който са направени. Гарантирам изпращането им не по-късно от 3 РАБОТНИ ДЕНА след заявяването им от страна на клиента. Справка за статусът на своята поръчка може да правите в профила си тук в магазина.

ВАЖНО:

От Еконт вече не правят задължително известяване с есемес. Ако желаете да получите такъв, моля, заявете го в коментар към поръчката.

Поръчаните бижута могат да стоят до 7 дни в офис на Еконт.

След този срок пратката трябва да бъде върната обратно към мен или ще ѝ бъде начислена такса за престой в офиса на Еконт на стойност 4,80 лв. на ден. 

 

Доставки извън България

Магазинът изчислява автоматично цената на доставката САМО за територията на България и не отчита чуждестранни адреси.

Ако искате да получите бижу извън границите на България, моля, пишете ми в имейл, за да уточним начина на доставка и плащане. Заедно с това ще получите информация за срока за доставка и цената на услугата.

Възможно е да има нужда от допълнителна такса за банков превод от чужбина ( за различните държави наличието и размера на тези такси са различни).

Благодаря предварително за проявеното разбиране и търпение!