Често задавани въпроси (FAQ)

?
Мога ли да получа поръчката си чрез друга куриерска фирма ( а не чрез Еконт Експрес)?

Към момента Еконт Експрес е единствената куриерска фирма, с която работя. Изпращане с алтернативна куриерска фирма е възможно - моля, имайте предвид, че това ще оскъпи куриерската услуга, тъй като налага непредвидени за мен разходи на време и средства.

?
Може ли бижуто да се опакова като подарък?

Всяко бижу, което ще намерите в магазина, има подаръчна кутийка завършена с панделка. Изключение правят някои извънгабаритни бижута, но те също пристигат в подаръчна опаковка ( текстилна торбичка).

?
Изработвате ли бижута по поръчка?

Да, изработвам. Част от бижутата в магазина се изработват по поръчка - това са бижутата от колекция "Топ продукти" . Всички бижута от тази колекция се изработват и изпращат до 3 дена след поръчването им.

Освен бижутата от тази колекция можете да поръчате и друго бижу по поръчка - стар модел, който сте виждали на страницата ми във Фейсбук или нещо, което си представяте. За целта е необходимо да ми пишете чрез имейл или Фейсбук съобщение. Така ще уточним възможностите и срокът за изработка. В тези случаи той може да варира според заетостта ми и поетите поръчки в момента на запитването.

?
Кога ще пристигне поръчката, която направих?

Всяка поръчка се изпраща в рамките на три работни дни ( за работни дни се приемат дните от понеделник до петък с изключение на официалните празници на Република България), след като е направена. Ако например сте поръчали в петък , поръчката ще бъде изпратена най-късно във вторник, т. е. Вие ще я получите най-късно в сряда.

Статусът на своята поръчка може да следите в профила си в магазина -> "Текущи поръчки".  Ето какво означават статусите:

 "Нова" - Поръчката е регистрирана в магазина.

"Потвърдена"  - Поръчката е видяна и се подготвя за изпращане.

 "Доставка" - Поръчката е изпратена и пътува към Вас.

"Завършена" - Поръчката е доставена и плащането Ви е получено от мен.

Специално за бижутата от колекция "Топ продукти", които се изработват по поръчка, има и статус "Очаквана наличност". Той означава, че изработвам бижутата. Моля, имайте предвид, че срокът за изработка на бижутата от тази колекция се вмества в посочения по-горе срок за изпращане - до 3 работни дена след заявка.

 

?
Как мога да използвам своя ТАЛОН ЗА ОТСТЪПКА ИЛИ ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК ?

Преди да използвате талона си за отстъпка или ваучера за подарък, моля, уверете се, че е валиден. За тази цел не трабва да са изминали повече от 6 месеца от датата вписана в него.

За да използвате талона или ваучера е необходимо да изпишете номера му в специалното поле за промокодове, което се намира непосредствено преди финализиране на поръчката. Така от цената на поръчката ще Ви бъде приспадната процентната отстъпка или сумата от стойността на ваучера.

Ако възникнат проблеми при използване на талона или ваучера, може да използвате формите за контакт, за да се свържете с мен.

?
Мога да ли да получа поръчката си по-рано от предвидения тридневен срок за изпращане?

Старая се да поддържам бързина и гъвкавост на услугата, така че по принцип е възможно. За по-голяма сигурност и уточняване на възможностите, може да ми се обадите на посочения телефонен номер за връзка.

?
От Русе съм - мога ли да получа поръчката си чрез лично предаване без куриер?

Да, заповядайте да получите поръчаното бижу в ателието. Моля, обадете се за предварителна уговорка, за да се уверите, че ще бъда на място, когато дойдете.

Ателието се намира в гр. Русе, ул. Александровска 97 ( блока на борците, в тунелчето между вх. Д и Е, срещу гимназията по дървообработване).

Тел. за връзка - 0899 975 856

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас