Често задавани въпроси (FAQ)

?
Мога ли да разгледам бижутата на живо?

Бижутата на Натюрел могат да бъдат разгледани в ателието, където се изработват в гр. Русе. Във връзка с организацията на работния процес следва да имате предвид, че:

  • Ателието приема посещения само с предварителна уговорка.
  • Ателието не е магазин и разполага с много ограничен асортимент налични бижута. Попитайте дали това, което Ви интересува е налично и може да се види на тел.0899975856 или по имейл - naturelbijuta@gmail.com
?
Изработвате ли бижута по поръчка?

Да, изработвам. Част от бижутата в онлайн магазина се изработват по поръчка в срок от до 5 работни дена след поръчването им.

Освен бижутата от тази колекция можете да поръчате и друго бижу по поръчка - стар модел от галерията в сайта или Фейсбук страницата на Натюрел или нещо съвсем различно ( ако е във възможностите ми).
За целта е необходимо да ми пишете чрез имейл или Фейсбук съобщение. Така ще уточним детайлите и срокът за изработка. В тези случаи той може да варира според заетостта ми и поетите поръчки в момента на запитването.

?
Може ли бижуто да се опакова като подарък?

Всяко бижу, което ще намерите в онлайн магазина, пристига опаковано в подаръчна кутийка завършена с панделка. Изключение правят някои по-едри и обемни бижута, които не могат да се поберат в нито един от четирите размера на кутийките, но тези бижута също пристигат в подаръчна опаковка ( текстилна торбичка).
Кутийките са брандирани и могат да се видят в снимките към бижутата.

?
Кога ще пристигне поръчката, която направих?

Старая се да изпращам всяко налично бижу в рамките на деня на поръчка. В редки случаи е възможно изпращане в следващ ден, но не по-късно 3 работни дена ( за работни дни се приемат дните от понеделник до петък с изключение на официалните празници на Република България), след като е направена. Ако например сте поръчали в петък , поръчката ще бъде изпратена най-късно във вторник, т. е. Вие ще я получите най-късно в сряда.

Бижутата, които се изработват при поръчка, се изпращат в срок от до 5 работни дена.

Статусът на своята поръчка може да следите в профила си в магазина -> "Текущи поръчки".  Ето какво означават статусите:

"Нова" - Поръчката е регистрирана в магазина.

"Потвърдена"  - Поръчката е видяна и се подготвя за изпращане.

"Доставка" - Поръчката е изпратена и пътува към Вас.

"Завършена" - Поръчката е доставена и плащането Ви е получено от мен.

Специално за бижутата от колекцията бижута, които се изработват по поръчка, има и статус "Очаквана наличност". Той показва, че в момента изработвам бижутата. Моля, имайте предвид, че срокът за изработка на бижутата и изпращане на тези бижута е до 5 работни дена след заявка.

 

?
Мога да ли да получа поръчката си по-рано от предвидения 3-5 дневен срок за изпращане?

Старая се да поддържам бързина и гъвкавост на услугата, така че по принцип е възможно. За по-голяма сигурност и уточняване на възможностите, може да ми се обадите на посочения телефонен номер за връзка.

?
Мога ли да получа поръчката си лично без да използвам услугата на куриер?

Да - можете да получите своята поръчка в ателието ни в гр. Русе на ул. "Александровска" 97 СЛЕД уговорка за посещение на тел. 0899 975 856

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас