Общи условия за ползване

В онлайн магазина можете да намерите ръчно изработени авторски бижута от Венета Русинова. Бижутата се изработват в малки сериии или единствени бройки.
Всички бижута в магазина са НАЛИЧНИ и готови да бъдат изпратени в срок до 3 работни дена. Бижутата се изработват в мини сериии или единични бройки, с детайли изцяло скулптурирани на ръка, поради което са в много ограничени количества и асортимент.

 

ЗАЯВЯВАНЕ НА ПОРЪЧКА:

За да направите поръчка не е необходимо да се регистрирате. Бихте могли да поръчате като следвате указаните стъпки:

Поръчка се прави по следния начин:

1. Избирате продукт/и и натискате бутона "Купи"

2. Отивате във виртуалната количка и натискате бутон "ПОРЪЧАЙ"

3. Попълвате данните си за доставка.

4. При нужда оставяте коментар към поръчката и натискате бутон "Продължи".

5. Избирате начин на доставка ( до Ваш адрес или до офис на Еконт/Спиди) и начин на плащане ( наложен платеж или плащане по банков път).

6. Финализирайте поръчката, чрез бутон "Поръчай". Ако сте избрали плащане по банков път, след финализиране на поръчката ще получите нобходимите данни за превода:

IBAN: BG86UBBS88881000892767

BIC: UBBSBGSF

Банка: ОББ

Име: "РУСИНОВИ 2016" ЕООД

Основание: Плащане по поръчка/номер на поръчката

В случай, че искате да следите движението на пратката си и хронологията на поръчките си, бихте могли да си направите регистрация или да използвате регистрацията си във Фейсбук. Това може да стане чрез "Вход за клиенти", който се намира горе вдясно.

ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА:

Старая се да обработвам поръчките на налични бижута в същия ден. Гарантирам изпращането им не по-късно от 3 РАБОТНИ ДЕНА след заявяването им от страна на клиента. Дставката се извършва по избор на клиента чрез "ЕКОНТ Експрес" или Спиди АД до адрес на клиента или до офис на куриерската фирма.

Доставката на поръчки до 150 лв. е за сметка на купувача, а цената ѝ се изчислява автоматично от магазина преди финализиране на поръчката ви. Моля, забележете, че сумата ще бъде различна в зависимост от това дали доставката ще е до ваш адрес или до офис на куриерската фирма, както и в зависимост от начина на плащане, който изберете.

Доставката на поръчки над 150 лв. е за сметка на Натюрел.

Плащанията се извършват при получаване на поръчката ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ( с ППП) към куриерската услуга или по банков път, като в този случай пратките се изпращат след извършване на плащането.

При получаване имате право на преглед в присъствието на куриера или служителите в офиса на Еконт.

 

ВАУЧЕРИ ЗА ПОДАРЪК И ТАЛОНИ ЗА ОТСТЪПКА

В случай, че разполагате с ваучер за подарък или талон за отстъпка с валиден код и искате да го използвате, можете да го направите като при поръчка въведете номера на ваучера или кода от талона в специалното поле за промокодове. То се намира непосредствено преди финализиране на поръчката (след попълване на всички други данни за плащане и доставка). 

Валидността на промокодовете е в съответствие с информацията посочена във ваучера/талона.

Ваучерът може да се използва еднократно и не може да бъде връщан или заменян за неговата парична равностойност. Ако сумата на Вашата поръчка е по-висока от стойността на Вашия ваучер, ще трябва да заплатите само разликата в цената. Ако стойността на покупката е по-малка, разликата в цената не се възстановява.

 

ВРЪЩАНЕ НА БИЖУТАТА И РЕКЛАМАЦИИ:

1. Преглед и време за размисъл

Всяко бижу може да бъде върнато още при пристигането му при вас, в случай че при прегледа размислите.
Връщане на бижутата може да бъде направено и в рамките на 14 работни дена от датата на получаване. В тези случаи връщането може да се направи и без да е установен недостатък или дефект на бижутата, а транспортните разходи са за сметка на клиента.

Сумата от покупката ще бъде възстановена по банкова сметка на клиента в рамките на 14 дневен срок от връщането на бижутата и опаковката им в неповреден вид. 

 

2. Връщане на бижута изработени по поръчка

Бижу изработено по Ваша поръчка и съобразно Вашите индивидуални изисквания ( по обсъдени и изпълнени предварително конкретни детайли, с които и двете страни са дали съгласието си) НЕ подлежи на връщане ( съгласно чл.57, т.3 от ЗЗП).

 

3. Рекламация

Всяко бижу подлежи на връщане при установен от потребителя дефект в момента на получаване на пратката.

Моля, имайте предвид, че са възможни разлики в цветовете, дължащи се на различните видове екрани на компютрите (и други устройства) и техните настройки. Те няма как да бъдат описани и рекламация на тази основа е неоснователна.

Поради спецификата на предлаганите продукти и начина на изработка (ръчна изработка), следва да се има предвид, че продуктите могат да се различават от показаните на снимките ( освен когато става дума за бижута изработени в една единствена бройка) и два напълно идентични продукта не могат да бъдат изработени.

 

При дефекти установени извън офиса на куриерската фирма или без присъствието на куриер, рекламациите следва да бъдат предявявани писмено и с приложени снимки. Можете да изтеглите готов формуляр за рекламация оттук , да го попълните ( на компютър или на хартия), след което да го изпратите по имейл ( naturelbijuta@gmail.com) заедно със снимки.

Рекламацията няма да се зачита в случаите, когато бижутата не са били използвани и съхранявани според приложените инструкции или са налични опити за отремонтиране от клиента. Освен мястото на дефекта и защитното транспортно фолио, всичко останало следва да бъде върнато неповредено.

Върнатите бижута следва да бъдат отремонтирани, изработени наново, заменени или сумата за тях ще бъде възстановена заедно с всички транспортни разходи направени от клиента чрез банков превод по сметка на клиента. Срокът за удовлетворяване на рекламацията е 30 работни дена.

 

СРЕБРО И ЛИЦЕНЗИ:

РУСИНОВИ 2016 ЕООД

ЕИК: 204214628

Данъчен адрес: гр. Русе, ул. Н. Й. Вапцаров 21, вх. 3, ет. 1

МОЛ: Венета Русинова

Фирмата е регистрирана според изискванията на Валутния закон и има право да извършва сделки с благородни метали, което ви гарантира автентичността и качеството на среброто. Повече за това може да прочетете в блога.