Общи условия за ползване

В онлайн магазина можете да намерите ръчно изработени авторски бижута. Бижутата се изработват в малки сериии или единствени бройки. Бижутата в магазина СА НАЛИЧНИ с изключение на бижутата от колекция "Топ продукти", които се изработват и изпращат до 3 работни дена, след като е направена поръчката.

За запитване или изработка на бижу по поръчка,  различно от топ продуктите, моля, използвайте една от писмените форми за контакт.

 

ЗАЯВЯВАНЕ НА ПОРЪЧКА:

За да направите поръчка е необходима регистрирация. Сайтът е безопасен и Вашите лични данни ще бъдат защитени.

Поръчка се прави по следния начин:

1. Избирате продукт/и и натискате бутона "Купи"

2. Отивате във виртуалната количка и натискате бутон "ПОРЪЧАЙ"

3. Попълвате данните си за доставка. Ако пазарувате за първи път е добре да попълните данните в профила си предварително, за да може да излизат автоматично при следващи поръчки.

4. При нужда оставяте коментар към поръчката и натискате бутон "Продължи".

5. Избирате начин на доставка ( до Ваш адрес или до офис на Еконт) и начин на плащане ( наложен платеж или плащане по банков път).

6. Финализирайте поръчката, чрез бутон "Поръчай". Ако сте избрали плащане по банков път, след финализиране на поръчката ще получите нобходимите данни за превода:

IBAN: BG86UBBS88881000892767

BIC: UBBSBGSF

Банка: ОББ

Име: "РУСИНОВИ 2016" ЕООД

Основание: Плащане по поръчка

 

ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА:

Старая се да обработвам поръчките в същия ден. Гарантирам изпращането им не по-късно от 3 РАБОТНИ ДЕНА след заявяването им от страна на клиента. Дставката се извършва чрез "ЕКОНТ Експрес" до адрес на клиента или до офис на куриерската фирма.

Доставката е за сметка на купувача, а цената ѝ се изчислява автоматично от магазина преди финализиране на поръчката ви. Моля, забележете, че сумата е различна в зависимост от това дали доставката ще е до ваш адрес или до офис на Еконт, както и в зависимост от начина на плащане, който изберете.

 

Плащанията се извършват при получаване на поръчката ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ към куриерската услуга или по банков път, като в този случай пратките се изпращат след извършване на плащането.

При получаване имате право на преглед в присъствието на куриера или служителите в офиса на Еконт.

 

ВАУЧЕРИ ЗА ПОДАРЪК И ТАЛОНИ ЗА ОТСТЪПКА

В случай, че разполагате с ваучер за подарък или талон за отстъпка с валиден код и искате да го използвате, можете да го направите като при поръчка въведете номера на ваучера или талона в специалното поле за промокодове. То се намира непосредствено преди финализиране на поръчката (след попълване на всички други данни за плащане и доставка). 

Валиден е в рамките на 6 (шест) месеца от датата на издаване и с него може да се закупи бижу от наличните тук в магазина ( www.venetarusinova.com) или по поръчка.

Ваучерът може да се използва еднократно и не може да бъде връщан или заменян за неговата парична равностойност. Ако сумата на Вашата поръчка е по-висока от стойността на Вашия ваучер, ще трябва да заплатите само разликата в цената. Ако стойността на покупката е по-малка, разликата в цената не се възстановява.

 

ВРЪЩАНЕ НА БИЖУТАТА И РЕКЛАМАЦИИ:

1. Преглед и време за размисъл

Всяко бижу може да бъде върнато още при пристигането му при вас, в случай че при прегледа размислите.
Връщане на бижутата може да бъде направено и в рамките на 14 работни дена от датата на получаване. В тези случаи връщането може да се направи и без да е установен недостатък или дефект на бижутата, а транспортните разходи са за сметка на клиента.

Сумата от покупката ще бъде възстановена в рамките на 14 дневен срок от връщането на бижутата и опаковката им в неповреден вид.

 

2. Връщане на бижута изработени по поръчка

Бижу изработено по Ваша поръчка и съобразно Вашите индивидуални изисквания ( по обсъдени и изпълнени предварително конкретни детайли, с които и двете страни са дали съгласието си) НЕ подлежи на връщане ( съгласно чл.57, т.3 от Закона за защита на потребителите).

 

3. Рекламация

Всяко бижу подлежи на връщане при установен от потребителя дефект в момента на получаване на пратката.

Моля, имайте предвид, че са възможни разлики в цветовете, дължащи се на различните видове екрани на компютрите (и други устройства) и техните настройки. Те няма как да бъдат описани.
Поради спецификата на предлаганите продукти и начина на изработка (ръчна изработка), следва да се има предвид, че продуктите могат да се различават от показаните на снимките ( освен когато става дума за бижута изработени в една единствена бройка) и два напълно идентични продукта не могат да бъдат изработени.

 

При дефекти установени извън офиса на куриерската фирма или без присъствието на куриер, рекламациите следва да бъдат предявявани писмено и с приложени снимки. Рекламацията няма да се зачита в случаите, когато бижутата не са били използвани и съхранявани според приложените инструкции или са налични опити за отремонтиране от клиента. Освен мястото на дефекта и защитното транспортно фолио, всичко останало следва да бъде върнато неповредено.

Върнатите бижута следва да бъдат отремонтирани, изработени наново или сумата за тях ще бъде възстановена заедно с всички транспортни разходи направени от клиента. Срокът за удовлетворяване на рекламацията е 30 работни дена.

 

 

СРЕБРО И ЛИЦЕНЗИ:

Юридическата форма, под която работя, е "РУСИНОВИ 2016" ЕООД, със седалище гр. Русе.

Фирмата е регистрирана според изискванията на Валутния закон и има право да извършва сделки с благородни метали, което ви гарантира автентичността и качеството на среброто. Повече за това може да прочетете в блога.