Плащане и доставка

ПЛАЩАНЕ:

Онлайн магазинът приема плащания чрез банков превод или наложен платеж.

При плащания по банков път (банков превод), поръчките биват изпращани веднага, след получаване на превода, който можете да направите на касата на банка, Изипей или чрез онлайн/мобилно банкиране.

Плащанията с наложен платеж, се дължат на куриера при получаване.

Тъй като наложеният платеж се изплаща към нас чрез пощенски паричен превод (ППП) по банков път, ние не издаваме касов бон за поръчките ви. Равнозначен документ за своята покупка, може да поискате от куриерската фирма при получаване на своята пратка.

 

ДОСТАВКА:

Доставката се извършва до всяка точка на България с куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди до техен офис или Ваш адрес.
Офисите на Еконт в страната можете да видите ето ТУК, а тези на Спиди - ТУК. Цената на доставката на поръчки до 180 лв. е за сметка на купувача и стойността ѝ се изчислява автоматично от магазина.

Точната сума зависи от начина на плащане, който изберете - по банков път или с наложен платеж, както и от стойността на наложения платеж ( тъй като таксата на спедиторските фирми е процент от него).


Изпращането на поръчките се прави до 3 РАБОТНИ ДЕНА след заявяването им от страна на клиента. За експресна доставка, моля да направите запитване по телефона.

 

ДОСТАВКА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ

Поръчки на бижута с доставка извън България се предплащат по банков път.

Цената на доставката за поръчки до 300 лв. е дължима от купувача и е фиксирана - 20лв. за цял свят, а над тази сума тя се поема от магазина. Извършва се с българска куриерска фирма, работеща с местни партньори.

 

Ако искате да получите бижу извън границите на България, моля, пишете ми в имейл, за да потвърдя поръчката и да уточним начина срока за доставка.Моля, не бързайте да правите банков превод преди да сме уточнили гореописаните детайли!

Благодаря предварително за проявеното разбиране и търпение!Поздрави,
Венета Русинова