Плащане и доставка

ПЛАЩАНЕ:

Онлайн магазинът приема плащания чрез банков превод или наложен платеж.

При плащания по банков път (банков превод), поръчките биват изпращани веднага, след получаване на превода, който можете да направите на касата на банка, Изипей или чрез онлайн/мобилно банкиране.

Плащанията с наложен платеж, се дължат на куриера при получаване.

Тъй като наложеният платеж се изплаща към нас чрез пощенски паричен превод (ППП) по банков път, ние не издаваме касов бон за поръчките ви. Равнозначен документ за своята покупка, може да поискате от куриерската фирма при получаване на своята пратка.

 

ДОСТАВКА:

Доставката се извършва до всяка точка на България с куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди до техен офис или Ваш адрес.
Офисите на Еконт в страната можете да видите ето ТУК, а тези на Спиди - ТУК. Цената на доставката е за сметка на купувача и се изчислява автоматично от магазина.

Точната сума зависи от начина на плащане, който изберете - по банков път или с наложен платеж, както и от стойността на наложения платеж ( тъй като таксата на спедиторските фирми е процент от него).


Старая се да обработвам и изпращам поръчките в същия ден, в който са направени и гарантирам, че ако не в същия ден, изпращането им се прави не по-късно от 3 РАБОТНИ ДЕНА след заявяването им от страна на клиента.


ДОСТАВКА ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ 2022

  • Всички поръчки направени до 15 ч. на 22.12.2021г. ще бъдат изпратени с възможност да бъдат получени преди Рождество Христово.Моля, имайте предвид, че Спиди и Еконт ще работят на 23.12 през целия ден и на 24.12 до 15 ч. 

В случай, че пратката ви не може да бъде изпратена ( при непредвидени обстоятелстви), ще се свържа с вас своевременно.

  • Всички поръчки направени в периода 23.12.2021г. - 2.01.2022г. ще бъдат изпратени на 3.01.2022 г.

 

ДОСТАВКА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ

Магазинът изчислява автоматично цената на доставката САМО за територията на България и не отчита чуждестранни адреси.

Ако искате да получите бижу извън границите на България, моля, напишете ми имейл, за да уточним начина на доставка и плащане. Заедно с  това ще получите информация за срока за доставка и цената на услугата. МОЛЯ НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА ПРАВИТЕ ПРЕВОД ПРЕДИ ДА СМЕ УТОЧНИЛИ ДОСТАВКАТА И ТОЧНАТА ЦЕНА НА УСЛУГАТА!

Благодаря предварително за проявеното разбиране и търпение!

Поздрави,
Венета Русинова