Плащане и доставка

ПЛАЩАНЕ:

Онлайн магазинът приема плащания чрез банков превод или наложен платеж.

При плащания по банков път (банков превод), поръчките биват изпращани веднага, след получаване на превода.

Плащанията с наложен платеж, се дължат на куриера при получаване и се изплащат към нас чрез пощенски паричен превод (ППП) по банков път.

Във връзка с това трябва да знаете, че не издаваме касов бон за поръчките ви. Документ за своята покупка, може да поискате от куриерската фирма при получаване на своята пратка.

 

ДОСТАВКА:

Доставката се извършва до всяка точка на България с куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди до техен офис или Ваш адрес.
Офисите на Еконт в страната можете да видите ето ТУК, а тези на Спиди - ТУК. Цената на доставката е за сметка на купувача и се изчислява автоматично от магазина.

Точната сума зависи от начина на плащане, който изберете - по банков път или с наложен платеж, както и от стойността на наложения платеж ( тъй като таксата на спедиторските фирми е процент от него).


Старая се да обработвам и изпращам поръчките в същия ден, в който са направени. Гарантирам изпращането на наличните бижута не по-късно от 3 РАБОТНИ ДЕНА след заявяването им от страна на клиента, а на изработените по поръчка - не по-късно от 5 работни дена . Справка за статуса на своята поръчка може да правите в профила си тук в магазина.

 

ДОСТАВКА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ

Магазинът изчислява автоматично цената на доставката САМО за територията на България и не отчита чуждестранни адреси.

Ако искате да получите бижу извън границите на България, моля, напишете ми имейл, за да уточним начина на доставка и плащане. Заедно с  това ще получите информация за срока за доставка и цената на услугата. МОЛЯ НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА ПРАВИТЕ ПРЕВОД ПРЕДИ ДА СМЕ УТОЧНИЛИ ДОСТАВКАТА И ТОЧНАТА ЦЕНА НА УСЛУГАТА!

Благодаря предварително за проявеното разбиране и търпение!