УСЛУГИ

Скъпи клиенти и гости на сайта,

в допълнение към бижутата Натюрел предлага на вашето внимание следните услуги:

 

1. ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА ИНДИВИДУАЛНИ МОДЕЛИ БИЖУТА И АКСЕСОАРИ

Какво включва услугата?

Уточняване на модел - цветове, форми, размери, материали според вашите нужди и желания. Обсъждаме различни варианти и обменяме файлове, илюстриращи идеите ( по тази причина, най-удачно е, комуникацията да се извършва чрез имейл ( или лични съобщения в социалните мрежи ).

Преди бижутата да бъдат изпратени до вас, получавате техни снимки и възможността да се направят промени преди изпращане.

 

Цена: Индивидуална, според сложността на избрания модел.

Когато моделът е напълно уточнен, ще получите информация за цената, както и срока за изработка.

Индивидуалните модели се заплащат авансово и подлежат на връщане или рекламация само при наличието на дефекти при изработката.

 

2. ПОДАРЪК ОТ РАЗСТОЯНИЕ

Тази услуга ви дава възможност да подарите бижу уникат до всяка точка на България без да е необходимо вашето присъствие. Ако искате да направите подарък, жест на благодарност или изненада на някой, който се намира далеч от вас, Натюрел ще ви помогне да го осъществите.

 

Какво включва услугата?

Услугата включва подготовка и изпращане на бижу по ваш избор, придружено с картичка, надписана от нас с желаното от вас лично послание до получателя на подаръка. Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт Експрес. Бижуто и картичката пристигат в подаръчна опаковка.

 

Цена на услугата:

Цената на услугата е фиксирана - 15 лв. Заплаща се авансово заедно с разходите по транспорта, цените на избраното бижу и картичката.

 

3. РЕСТАВРАЦИЯ

Какво включва услугата?

Услугата включва почистване и ремонт на бижута изработени от Венета Русинова, автора на Натюрел.

Почистването важи както за металните части, така и за детайлите от полимерна глина. А ремонтът може да включва подмяна на метални елементи, повторна изработка на детайли от полимерна глина или части от комплект, удължаване или скъсяване на бижу и др.

 

Цена: Цената е индивидуална и зависи от състоянието на бижуто. За повече информация, моля, пишете ми и изпратете снимки, за да мога да преценя, какво е необходимо да се направи.

Почистването на сребро е БЕЗПЛАТНО ( не важи за сребро закупено от други магазини ). Заплащате само куриерските услуги - около 8 лв. общо за двете посоки.

 

За заявяване на желана от вас услуга или за въпроси, моля, използвайте посочените форми за контакт