УСЛУГИ

Скъпи клиенти и гости на сайта,

в допълнение към бижутата Натюрел предлага на вашето внимание следните услуги:

 

1. ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА ИНДИВИДУАЛНИ МОДЕЛИ БИЖУТА И АКСЕСОАРИ

Какво включва услугата?

Уточняване на модел - цветове, форми, размери, материали според вашите нужди и желания. Обсъждаме различни варианти и обменяме файлове, илюстриращи идеите ( по тази причина, най-удачно е, комуникацията да се извършва чрез имейл ( или лични съобщения в социалните мрежи ).

Преди бижутата да бъдат изпратени до вас, получавате техни снимки и възможността да се направят промени преди изпращане.

 

Цена: Индивидуална, според сложността на избрания модел.

Когато моделът е напълно уточнен, ще получите информация за цената, както и срока за изработка.

Индивидуалните модели се заплащат авансово и подлежат на връщане или рекламация само при наличието на дефекти при изработката.

 

2. ПОДАРЪК ОТ РАЗСТОЯНИЕ

Тази услуга ви дава възможност да подарите бижу уникат до всяка точка на България без да е необходимо вашето присъствие. Ако искате да направите подарък, жест на благодарност или изненада на някой, който се намира далеч от вас, Натюрел ще ви помогне да го осъществите.

 

Какво включва услугата?

Услугата включва подготовка и изпращане на бижу по ваш избор, придружено с картичка, надписана от нас с желаното от вас лично послание до получателя на подаръка.
Надписването се извършва чрез подходяща дигитална обработка и принтиране на текст върху отделен лист хартия, който се залепя върху самата картичка.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма - Еконт Експрес или Спиди, по избор на клиента.

Бижуто и картичката пристигат в подаръчна опаковка.

 

Цена на услугата:

Цената на услугата е фиксирана - 15 лв. Заплаща се авансово заедно с разходите по транспорта, цените на избраното бижу и картичката.

 

3. РЕСТАВРАЦИЯ

Какво включва услугата?

Услугата включва почистване и ремонт на бижута, закупувани от Натюрел.

Почистването важи както за металните части, така и за детайлите от полимерна глина. А ремонтът може да включва подмяна или допълване на метални елементи, повторна изработка на детайли от полимерна глина или части от комплект, удължаване или скъсяване на бижу и др.

 

Цена: Цената е индивидуална и зависи от състоянието на бижуто. За повече информация, моля да изпратите снимки и пишете по имейл, за да уточним какво е необходимо да се направи и колко би струвало.

Почистването на сребро е БЕЗПЛАТНО ( не важи за сребро закупено от други магазини ). Заплащате само куриерските услуги.

За заявяване на желана от вас услуга или за въпроси, моля, използвайте посочените форми за контакт