Венче "Нежно жълто"

Базова цена: 77,00 лв.

Материали: Полимерна глина "Cernit", посребрена тел, перли "Сваровски", сребристи стъклени синци

Дължина -  36 см ( декоративна част ) + панделка за връзване

Описание: Венчето е ръчно изработено с авторски дизайн. 
Може да се носи, както със спусната, така и с прибрана коса оформена в прическа, а също така и като колие тип чокър.

Декоративната част е предвидена да стои от ухо до ухо като минава над или пред челото, но може да се използва и по по-нетрадиционни начини според прическата и въображението на фризьора. Панделката се връзва на тила, същевременно може да се махне и аксесоарът да се прикачи към косата с фиби.
Нанизът е гъвкав и лек.

Когато се носи като чокър, може да се върже на врата с панделката или да се използва специална закопчалка тип кука, която също е включена в комплекта.

Розичките са ръчно моделирани от полимерна глина и са с големина 2 см, 1 см и 0,7 см

Аксесоарът се предлага самостоятелно, но може да се поръча и в комплект с обици розички на винт ( както е показано за пример на едната от снимките).

Продуктът е успешно добавен в количката
77,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Доставката се извършва до всяка точка на България с куриерска фирма Еконт Експрес до техен офис или Ваш адрес.
Офисите на Еконт в страната можете да видите ето ТУК.Цената на доставката е за сметка на купувача и се изчислява автоматично от магазина. Доставката до офис на Еконт е около 4 лв, а доставка до адрес - около 7 лв.

Точната сума зависи от начина на плащане, който изберете - по банков път или с наложен платеж, както и от стойността на наложения платеж ( тъй като таксата на Еконт е процент от него).Старая се да обработвам и изпращам поръчките в същия ден, в който са направени. Гарантирам изпращането им не по-късно от 3 РАБОТНИ ДЕНА след заявяването им от страна на клиента.

Работното време на ЕКОНТ е от понеделни до петък от 9:00 до 18:00 часа и събота от 9:00 до 13:00, почивен ден неделя.
До някои по-малки населени места, куриерите доставят само в определени дни (можете да видите график за доставките до Вашето населено място, както и най-близкия до вас офис на Еконт от ТУК )

ВАЖНО:

Поръчаните бижута могат да стоят до 7 дни в Еконт.

След този срок пратката трябва да бъде върната обратно или по ваша молба може да остане, но в такъв случай ще дължите такса към Еконт за престоя.

 

ДОСТАВКА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ

Магазинът изчислява автоматично цената на доставката само за територията на България.

Ако искате да получите бижу извън границите на България, моля, пишете ми в имейл, за да уточним начина на доставка и плащане, както и срока и цените на услугата.