За мен

За мен

Казвам се Венета Русинова и съм автор и създател на бижутата под марката Натюрел. 

 
Всяко едно листенце, което ще видите тук е изцяло ръчно оформено. Обичам ръчната изработка в нейния най-чист вид - фини форми и детайлност постигнати без употребата на готови калъпи и отливане. Харесва ми да използвам ръцете си и обикновени моделиращи инструменти в комбинация с акрилни бои, сухи пигменти и лакове.
 
Вплитането на особена реалистичност и детайлност е това, което преследвам с всяко свое творение и което създава "магията" на Натюрел. 
 
Комбинирам със сребро с проба 925 и висококачествени перли и мъниста. Въпреки че залагам на качеството на материалите, за да осигуря комфорт на дамите с алергии и нежен завършек на бижутата, смятам, че истинската стойност на бижутата на Натюрел е скрита в емоцията, която носи на жената и това, че допълват естествената й красота.
 
В моделирането съм едновременно самоука и имам хиляди учители от цял свят и не един занаят, но винаги търся своят натюрел и глас в необятната вселена на изкуството.
 
Като всеки творец вдъхновението ми идва от различни посоки, но фокусът ми е винаги жената, която копнее да изрази себе си със своята нежна и романтична страна.
През 2024 г. се навършват 8 години откакто за мен изработката на бижута е основна част от дните ми и цели 13 години от първото колие с цветя излязло изпод ръцете ми.
Благодаря на всички, които направиха Натюрел свой редовен спътник през всички тези години и приветствам всички новодошли!
 
Онлайн е единственото място, където бижутата ми се предлагат - риск, който поемам през всички тези години, знаейки че ръчно изработеното творение разкрива своето великолепие на живо. 
 
Не работя по поръчка от две години, за да имам повече свобода, но съм насреща да обсъдя с вас и специалните ви потребности. Свободата се изразява и в това да излезеш от рамките си, когато усетиш, че трябва. 
 
С най-добри пожелания, 
Венета